07-19-2010, 03:31 AM
07-20-2010, 03:28 PM
سلام دوست عزیز
اگه راستشو بخوای و نخوایم تعارف کنیم والا توی این کار شما چندان زحمت طراحی نکشیدید .
البته به نظر شخصی من
ولی حقیقتا نه خود عکس و نه نوشته خوانا نیست
البته ببخشید ها ولی نمیخوام صرفا تعریف کنم
اما حالا پیشنهاد
شاید اگه عکسی که برای پس زمینه انتخاب کردی با در نظر گرفتن اینکه میخواستی عکس غروب باشه ، عکسی رو انتخاب می کردی که زاویه پرسپکتیو بهتر و یا اینکه از زاویه ای عکاسی شده باشه که مستقیما نور خورشید دیده نشه و بشه گنبد و گلدسته رو واضح تر دید بهتر بود
و در مورد نوشته هم به نظر من اگه از دست خط استفاده نمی کردی و بجای اون از خطی استفاده می کردی که نوشته خوانا تر می بود بهتر بود
چون اگه بقول خود شما این یه بنر 6 متری باشه معمولا باید اینطوری باشه که توی یک نگاه کوتاه بشه منظور طراح و یا موضوع تابلو رو حدث زد
اما در هر صورت خسته نباشید
البته نگفتی این کارت آیا چاپ هم شد و یا جایی نسب شد یا نه ؟
اگه راستشو بخوای و نخوایم تعارف کنیم والا توی این کار شما چندان زحمت طراحی نکشیدید .
البته به نظر شخصی من ولی حقیقتا نه خود عکس و نه نوشته خوانا نیست
البته ببخشید ها ولی نمیخوام صرفا تعریف کنم
اما حالا پیشنهاد
شاید اگه عکسی که برای پس زمینه انتخاب کردی با در نظر گرفتن اینکه میخواستی عکس غروب باشه ، عکسی رو انتخاب می کردی که زاویه پرسپکتیو بهتر و یا اینکه از زاویه ای عکاسی شده باشه که مستقیما نور خورشید دیده نشه و بشه گنبد و گلدسته رو واضح تر دید بهتر بود
و در مورد نوشته هم به نظر من اگه از دست خط استفاده نمی کردی و بجای اون از خطی استفاده می کردی که نوشته خوانا تر می بود بهتر بود
چون اگه بقول خود شما این یه بنر 6 متری باشه معمولا باید اینطوری باشه که توی یک نگاه کوتاه بشه منظور طراح و یا موضوع تابلو رو حدث زد
اما در هر صورت خسته نباشید
البته نگفتی این کارت آیا چاپ هم شد و یا جایی نسب شد یا نه ؟

07-20-2010, 04:48 PM
دوست عزیز در مورد غروب باید بگم خدمتتون همینجور که از عکس میبینید این تصویر عروب کربلا عضر عاشوراست
و تغییری درونش ایجاد نشده
بله کارم چاپ شده یه بنر 3*2
در مورد بقیه نقدهاتون هم باید بگم قبول دارم
نزدک محرم اونم اون موقغ که زیاد حرفه ای نبودم و با اون شلوغی کار زیاد روش وقت نذاشتم
و تغییری درونش ایجاد نشده
بله کارم چاپ شده یه بنر 3*2
در مورد بقیه نقدهاتون هم باید بگم قبول دارم
نزدک محرم اونم اون موقغ که زیاد حرفه ای نبودم و با اون شلوغی کار زیاد روش وقت نذاشتم
![[تصویر: 1279490444.jpg]](http://cgload.com/images/1279490444.jpg)