IranCG Forum

نسخه کامل: A Green Room - A Green Day
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید. نمایش نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
اول از همه سلام عرض میکنم خدمت تمام بچه های ایران سی جی !
من محمد داودی هستم ، ساکن مشهد.چیزی حدود 1 سال هست که وارد دنیای سه بعدی شدم.
خیلی وقت بود اینجا عضو بودم اما بیشتر به دیدن کارهای دیگران بسندهمیکردم.اما تصمیم گرفتم از این به بعد کارهای خودم هم رو در این گالریقرار بدم.
هرچند سطح کارام خیلی از بچه های این سایت ضعیف تره اما خوشحال میشم نقاط ضعف کارم رو بهم بگید.[تصویر: 8.gif]

این هم یکی از آخرین کارهایی که در سال 1388 زدم. این کار استایل معمارینداره و بیشتر نزدیک به یک کار هنری هست ، در توضیحات پایین یه چیزایینوشتم تا متوجه بشید.در این کار بیشتر سعی شده تاثیر رنگ بندی و تعریفاستایل به نمایش گذاشته بشه.
در ضمن برای آپلود مجبور شدم فرمتش رو عوض کنم و کیفیتش رو بیارم پایین ! [تصویر: 46.gif]

[CENTER]رندر نهایی :

[/CENTER] [CENTER][تصویر: 421510_1274067641_large.jpg][/CENTER]
[CENTER][B]* -- توضیحات --- *[/B][/CENTER]
نام : A Green Room

نرم افزارها : 3ds Max , Vray , Ps

زمان رندر : 30 دقیقه { فایل نهایی با کیفیت و رزولیشن تقریباً بالا که به دلیل حجم بالا قادر به آپلود نیستم ! )

توضیحات : نمونه ای از تاثیر رنگ پردازی در اجسام و نمایش پرتو رنگها دریک اتاق . در این کار سعی شده یک استایل برای کار تعریف بشه و رنگ بندیاتاق بر مبنای یک کد رنگ انجام بشه. احساسی که این اتاق منتقل میکنه آرامش، اطمینان و قدرت هست که قسمت هایی از منفعت های رنگ بندی سبز در معماریداخلی هست.

منتظر نظرات سازنده شما هستم ، موفق باشید
هماهنگي در رنگ و نور كار دلنشيني رو بوجود آورده
موفق باشيد
آدرس های مرجع