IranCG Forum

نسخه کامل: yek daste kabootar
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید. نمایش نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام خدمت دوستان عزیز این کار برای تلوزیون انجام شده و به اتمام رسیده بنده کاره مدلینگ را با همکارم هر دو انجام دادیم و رندر و لایتینگ و کامپوزیت با خودم بوده
امیدوارم خوب باشه . نظر یادتون نره:

programing:maya.shake

http://i44.tinypic.com/f3b6sl.jpg [تصویر: f3b6sl.jpg]

اگر عکس ها لود نشده منو با خبر کنید خیلی ممنون.

[تصویر: pstlwdi6b6gzg6zii1.jpg]
در این کار 13 لایه استفاده شده .ابرهای بک هم با فیلد افکت کار شدن .البته این فاینال نیست یک سری تغییرات روش انجام شده از جمله سایه ها .
سلام

در درجه اول به شما و همکارتون خسته نباشید می گم.
این کارتون هم مثل کار قبلی مشکل آسمان داره. سعی کنید برای آسمان از رنگ و تکسچری استفاده کنید که زیاد توی چشم نیاد.

با توجه به اینکه فرمودین این کار از ۱۳ لایه تشکیل شده می تونم پیش بینی کنم که من و شما یک مشکل مشترک داریم: بی دلیل پیچیده کردن کارهایی که در نهایت سادگی قایل انجام هستن . به نظر من تنها سودی که نرم افزار shake در چنین کاری می تونه داشته باشه تصحیح رنگ کلی صحنه است.
ضمنا باید در نظر داشت که shake نمی تونه معجزه کنه. اگر تکسچرینگ و نورپردازی خوب نباشه هرچقدر هم که آدم با رنگ و افکت ها در shake بازی کنه باز هم کار خوب نخواهد شد.

همونطور که گفتم من دارم نهایت تلاشم را می کنم که از پیچیدگی بی دلیل فرار کنم و این نقص خودم را رفع کنم. امیدوارم شما هم همین کار را انجام بدید. [تصویر: 1.gif]
خیلی ممنون دوست عزیز حرفه شما متین است اما چاره ای نبود باید لایه ها تعداد بالا میبود که ما تغییرات رو راحت تر انجام بدهیم.
آدرس های مرجع