IranCG Forum

نسخه کامل: farzin3daxis - alien - نمونه کار
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید. نمایش نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
[تصویر: 1.gif] سلام . این نمونه کار منه به اسم Alien . این کار و با MAYA , Zbrush , Photoshop و FUSION انجام دادم . می خواستم نظرتون رو بدونم .

[تصویر: 1270316172.jpg]
به نظر من نورپردازی و shader خوبه ، ولی با طراحی کاراکترت مخصوصا قسمت چشم و بزرگی مردمک و texture موافق نیستم. موهاش هم خیلی خوبه.
موفق باشی دوست من.
(04-05-2010 09:25 AM)benyamin نوشته شده: [ -> ]به نظر من نورپردازی و shader خوبه ، ولی با طراحی کاراکترت مخصوصا قسمت چشم و بزرگی مردمک و texture موافق نیستم. موهاش هم خیلی خوبه.
موفق باشی دوست من.

خیلی ممنون از لطفتون . فرمایش شما درسته . سعی میکنم کار های بهتر از این ارائه بدم .
به نظر من بهتر بود برای اینکه بشه در مورد مدلینگ کار نظر داد polygon و sculapting کارتا از زوایا مختلف میگذاشتی و البته ای کاش یک pose هم به چهره کارکترت میدادی تا حس بیشتری به بیننده القاء میکرد .
از نظر تیپ قیافه خیلی شبیه شخصیت ئی تی و یودا (جنگ ستارگان) شده (البته به نظر من این دلیله کپی بودن کار و یا عیب کار نیست)
نور و shader کار خوب شده اگه میشه یه توضیح دربارش بدی ممنون میشم (البته فکر میکنم برای rendering از mental ray و برای shader و material از sss mentarl ray استفاده کردی)
تنها نکته ای که به نظر من ایراده کاره قسمت کره چشم شخصیته که ای کاش به جای انداختن متریال چشم روی کره چشم مردمک چشم از کره جدا طراحی میشد و روی reflect چشم بیشتر کار میکردی
hair هم خوب اجرا شده ولی فکر میکنم اگه ریشش مثل موهای پشت سرش به هم ریخته تر و آشفته تر بود بیشتر با کارکترت مچ بود .
موفق باشی
سلام كار فوق العاده عالي شده

بهتون تبريك مي گم

خيلي بامزه اس
سلام . ممنون از لطف همه شما .[تصویر: 1.gif]سعی میکنم در نمونه کارهای بعدی از نظرات شما نهایت استفاده رو بکنم .[تصویر: 1.gif]
قشنگ شده ولی به نظر من یه کم باید روی بینی اون کار کنی چون خیلی برجسته نیست البته این نظر منه
سلام.خيلي خوب شده وله نظرم اگر يكم روي texture چشمش بيشتر كار كنيبهتر ميشه.خيلي عالي شده .مرسي داداش
آدرس های مرجع