سلام.
از روی علاقه ای که به نقاشی داشتم، با یکی از اساتید صحبت کردم برای اینکه توی کلاساش شرکت کنم، وقتی نمونه کارم رو دید گفت؛ شما باید اول حدود 6 ماه از روی عکس نقاشی بکشی(!!!!!!) بخاطر اینکه نمیتونم شش ماه الاف بشم! مدتیه دارم توی وقتای آزادم از موضوعاتی که به چشمم جالب میاد، نقاشی میکشم.
ولی الان حس میکنم نسبت به گذشته پیشرفت چندانی نکردم و فقط دارم وقت تلف میکنم!
به نظر شما چکار کنم؟؟؟
این آخرین کارمه :
یه موضوع دیگه..
من میخوام یه G-Pen بخرم.
به نظرتون چه مارکی بهتره؟؟
یکی از دوستان مدل G-pen 450 از مارک Genius رو پیشنهاد کرده که قیمت مناسبی هم داره!
ولی من نمیدونم تفاوقت بین تیبلت ها توی چی هست!؟
سلام سعید جان
من تخصصی در مورد هنر گرافیک دستی ندارم ، ولی خدایی این نقاشی عالی هست ، من که شیفتش شدم !! موفق باشی
سلام Helmod جان. ممنونم از نظرت دوست خوبم.
-----------------------
بالاخره یدونه قلم نوری مدل 450 از مارک Genius رو خریدم.
کسی مرجعی برای یادگیری کار کردن حرفه ای با قلم نوری رو داره؟؟
سلام
برای اینکه در این زمینه و مخصوصا طراحی چهره پیشرفت کنی حتما باید زیر نظر یک استاد مجرب کار کنی.
ببین توی نقاشی چهره اول از همه اصولی است که باید رعایت کنی.
اصولی مثل قسمت کردن بخش های مختلف صورت که اولا باید زاویه کشیدن چهره رو مشخص کنی.
این اصول را در ابتدا باید روز کاغذ رسم کنی اما بعد از یک مدت باید بتوانی ذهنی این جداسازی ها را انجام بدهی.
در طراحی چهره حرف اول را این اصول میزند.
برای مثال در نقاشی خودت اگر زاویه چشک سمت چپ و همچنین شیب لب را تغییر می دادی نقاشی ات خیلی بهتر می شد.
اما کلا طراحی چهره خیلی ریزه کاری داره که باید به صورت عملی از دست استاد و با راهنمایی های اون یاد بگیری.
نظر من اینه که حتما به کلاس برو!
به شکل روبه رو دقت کن که چگونه با تغییر مکان چشم سک دهن او حالت آن عوض می شود!
![[تصویر: 108.gif]](http://irancg.com/forum/richedit/smileys/YahooIM/108.gif)
ممنونم از نظرتون دوست عزیز.
من بیشتر اساتیدی که بهشون دسترسی داشتم رو ملاقات کردم، ولی به نظرم هیچکدوم با شرایط من همخونی ندارن!
به اینصورت که وقت زیادی میگیرند ولی بازدهی که من انتظار دارم رو ندارن.
مثلاً در مورد همین قواعدی که فرمودید، من کتابهای زیادی رو مطالعه کردم و کماکان میدونم به چه صورتی باید عمل کنم، فقط نیاز به تمرین دارم.. حالا استاد چه چیزی رو به من میخواد بگه که توی این کتاب ها نیست؟
یکی از اساتید هم اسرار داشت که توی کلاساش شرکت کنم و اعتقاد داشت که تاثیر مثبتی روی من خواهد گذاشت، ولی من مطمئن نیستم! بخصوص اینکه میگفت باید 6 ماه اول فقط از روی عکس بکشم که بجز زمان زیادی که از من میگیره، کار خسته کننده ایه!!!!
گیج شدم!
![[تصویر: 35.gif]](http://irancg.com/forum/richedit/smileys/YahooIM/35.gif)
مهمترين اصل تو طراحي رعايت تناسبات هستش.
موقع طراحي بايد خوب به زاويه ها دقت كنيد.رعايت نكردن اين اصل كل طرح رو تحت تاثير قرار ميده.
اگه وقت نداريد كلاس بريد ميتونيد از كتاب هاي آموزشي استفاده كنيد.از تو اينترنتم ميتونيد فيلم آموزش طراحي نقاشي دانلود كنيد و نگاه كنيد.انگار كه كنار استاد ايستاديد داريد به دستش موقع كار نگاه ميكنيد.
از همه اين ها مهمتر هم تمرين زياد هست
ممنون از راهنماییتون هما خانوم.
بالاخره دو روز از همفتمو برای کلاس طراحی خالی کردم!
تا حالا دو جلسه رفتم و واقعلاً دارم از نقاشی لذت میبرم!!
کتابهای معروف آقای "برن هوگارد" را هم از توی اینترنت دانلود کردم که تقریباً هیچی ازشون نفهمیدم!
فکر کنم تنها چیزی که خیلی بهم میتونه کمک بکنه، تمرینه که نمیکنم!
بازهم ممنونم...
سلام دوست عزیز!
با امید اینکه بتونم کمکتون کنم عرض میکنم، خطوط شما شجاعانه نیست و این به این معنا است که دست شما مسلط بر قلم نیست.
حرفه ای ترین طراح ها هم یک تمرین همیشگی دارند و آن تسلط بر قلم و روح است.
این تبحر فقط و فقط با کشیدن خطوط صاف موازی . نزدیک به هم بر روی کاغذ a3 و بدون خط کش و پاک کن میسر است. این کار در مورد خطوط منحنی دایره کامل و خطوط مواج نیز صادق است.
نکته اول: اینکه قلم بایستی در دست آزاد باشد و حس لمس نوک قلم بر روی سطح کاغذ درک شود بدون در نظر گرفتن کج شدن قلم.
نکته دوم:این خطوط گاهی زخیم و گاهی نازک باشند.
نکته سوم: تمرین، تمرین، تمرین و .....
به امید سلامتی!
از نظر من بهترین کار برای شما اینه که زیر نظر یه استاد خوب پیش برید
درسته طول میکشه اما اثراتش خیلی خوبه
البته این 6 ماه که استادتون گفت مطمئنا بسته به پیشرفت کاری خودتون کمتر میشه
یا علی
از راهنمایی های همه دوستان ممنونم
نقل قول:با امید اینکه بتونم کمکتون کنم عرض میکنم، خطوط شما شجاعانه نیست و این به این معنا است که دست شما مسلط بر قلم نیست.
حرفه ای ترین طراح ها هم یک تمرین همیشگی دارند و آن تسلط بر قلم و روح است.
این تبحر فقط و فقط با کشیدن خطوط صاف موازی . نزدیک به هم بر روی کاغذ a3 و بدون خط کش و پاک کن میسر است. این کار در مورد خطوط منحنی دایره کامل و خطوط مواج نیز صادق است.
اتفاقاً این نکته ای هست که خیلی ها از جمله همین استادی که باهاش کلاس گرفته بودم، بهم گوشزد کردن! ولی هیچکس نگفته بود که چطور میشه این مشکل رو حل کرد!!؟
خیییییییییلی از راهنماییهاتون ممنونم
در سمیناری که چند ماه پیش شرکت کرده بودم، یکی از سخنران ها که دستی در طراحی داشت، میگفت برای اینکه بتونید بهتر عضلات رو ترسیم کنید، باید بتونید خوب اسکلت همون جانور رو طراحی کنید تا دید بهتری نسبت به عضلاتش داشته باشید.. و برای یادگیری طراحی استخوان ها هم کتابی رو معرفی کرد که من متاسفانه یادم رفت!!
کسی از دوستان هست که بدونه چه کتابی در این راه مفید هست؟؟؟