سلام به همگي دوستان.
من تازه عضو سايتتون شدم و اين اولين كارمه
اميدوارم خوشتون بياد.
همه سعيم رو كردم.
اين كار رو با تردي و با پلاگين برزيل انجام دادم
ورودتون رو به ايران سي جي خوش آمد ميگم.
من چون در زمينه 3D هيچ آشنايي ندارم براي همين نظر دادن بابت تكنيك هاي كار و ميزارم به عهده دوستان ديگه.
به عنوان اولين كار خوب شده .فقط چيزي كه تو اين تصوير اذيت ميكنه نوري هستش كه از سمت راست تابيده و انعكاس اون روي سر فشنگ هستش.
دوست عزيز ممنون ميشيم اگر كارهاي خودتون رو به جاي الصاق كردن روي CGLoad سايت آپلود كنيد.
ورودتون را به IranCG تبریک میگم!
به نظر من بهتره برای نظر خواهی، مواردی که توی کارتون بهش توجه داشتید و دوست دارید اعضاء روی اونها نظر بدهند را ذکر کنید.
موفق باشید.
به ايران سي جي خوش آمديد.
همون طور كه خانم صفايي گفتند براي شروع كار خوبيست و هميشه بايد رو به پيشرفت بود
موفق باشيد
سلام دوست عزیز به نظر من خوب بود موفق باشی .
سلام به دوستان خوب ايرانcg .
دوست خوبم sersha بهت تبريك ميگم كار قشنگي شده اما به چند نكته توجه ميكردي بهتر ميشه.
اول و مهمترينش اينكه هيچوقت كاري رو كه مطمعني كامل نيست براي نمايش نزار يا اگه ميزاري بگو در حال كامل كردنشم و ميخوام با كمك دوستان اونو درست كنم,اكه ميخواي حرفي اي بشي اين اولين راهه.
دوم اينكه مرميه فشنگ رنگش سبز شده و اين به خاطر اينه كه انعكاستو سفيد و رنگ اصلي رو نارنجي انتخواب كردي كه با تغييره رنگ سفيد به نارنجي مشكل حل ميشه.
تازه اگه انعكاس پوكه و مرميرو كم كني و يه نويز با بامپ كم + يكم ماتي بهشون بدي كارت خيلي طبيعي تر ميشه.
موفق باشي.
صحنه رو دیدم و پسندیدم.
فقط چرا اینجا این پست و گزلشتی ، تو قسمت انیمیشن؟؟؟؟
به نظر من مدلینگ خوبه ایرادی نیست، فک کنم فقط باید رو انتخواب رنگت تجدید نظر کنی.
موفق باشی دوست من.
[HIGHLIGHT=#222222]سلام دوست عزیز به ایران سی جی خوش اومدین به نظر من هم کار جالبی شده فقط انعکاس رنگ پوکه باید بهتر بشه.موفق باشید[/HIGHLIGHT]