IranCG Forum

نسخه کامل: جلوه های ویژه بصری فیلم داستانی «روح شب»
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید. نمایش نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام.
بخاطر اینکه این اولین پستم در این سایت هست، یک توضیح کوتاهی درباره خودم خدمتون عرض میکنم..
من «سعید.ش» هستم و مدت 4 ساله در ضمینه 3D Animation فعالیت میکنم.
علاقه زیادی به «انیمیشن» و «جلوه های ویژه بصری» دارم که تصمیم دارم در همین رشته هم ادامه تحصیل بدم.

کاری که اینجا میخوام به نمایش بزارم، یکی از کارهایی هست که در زمینه «جلوه های ویژه بصری» در حدود 2 سال پیش، در پروژه فیلم داستانی به اسم «روح شب» انجام دادم .
متاسفانه بخاطر کمبود زمان و عدم همکاری عوامل فنی، مشکلاتی بوجود آمد که ........ بطور کلی نتیجه کار را غیره قابل منتظره و ارزش کار را کاهش داد!

[CENTER][تصویر: gn_vfx.jpg]

دانلود پیش نمایش | فرمت: avi | کدک : DivX[/CENTER]

فایلی که در اختیارتون قرار میگیره، پیش نمایشی است که در ابتدای شروع پروژه برای عوامل ناظر به نمایش در آمد.
ولی بعداً با نظرات دوستان و دیگر عوامل و همینطور تغییراتی که در داستان بوجود آمد، تغییراتی در این بخش صورت گرفت. که شکل کلی اون را در این فایل پیش نمایش میتونید مشاهده کنید.
در این پروژه از تکنیک های تشخص برخورد فیزیکی توسط پلاگین Havok در نرم افزار 3D Studio Max استفاده شد.

خوشحال میشم نظرات و انتقاداتتون را بدونم.
كار زيبايي شده
كار رندر شده از اين پروژه رو نداريد؟
لطف دارید.
اینکار را در کارگاهی که تدوین پروژه انجام شد، انجام دادم (بخاطر اینکه سیستم خودم سرعت پایینی داشت) و متاسفانه اجازه برداشت نسخه اصلی را به من ندادند!
البته اگر هم نسخه اصلی را داشتم، مطمئناً اجازه نشر اون در وب را نداشتم!

اگر سوالی باشه، در خدمتم..
ممنون از توضيحاتتون.
اين فيلم مربوط به كدام شركت فيلم سازيست دوست عزيز؟
سلام.
کار جالبی شده. خسته نباشید.
ولی متاسفانه هنوز توی کشور ما فرهنگ استفاده از این نوع امکانات جا نیفتاده. در واقع کارگردان با توجه به ذهنیت قدیمی که داره فکر میکنه این یک نوع ریسک خواهد بود.
امیدوارم موفق باشید . منتظر دیدن کارهای شما هستیم.
نقل قول:ممنون از توضيحاتتون.
اين فيلم مربوط به كدام شركت فيلم سازيست دوست عزيز؟
خواهش میکنم.
این فیلم با همت جمعی از هنرمندان منطقه اصفهان، بصورت آزاد (بدون سفارش قبلی) و با همکاری مراکز استان ساخته شد.
هزینه ها بصورت شخصی توسط یکی از عوامل پرداخت شد.
فیلم در ژانر اجتماعی به مسائل اعتقادی و اخلاقی میپردازه ...

نقل قول:سلام.
کار جالبی شده. خسته نباشید.
ولی متاسفانه هنوز توی کشور ما فرهنگ استفاده از این نوع امکانات جانیفتاده. در واقع کارگردان با توجه به ذهنیت قدیمی که داره فکر میکنه اینیک نوع ریسک خواهد بود.
امیدوارم موفق باشید . منتظر دیدن کارهای شما هستیم.
ممنونم دوست عزیز.
دقیقاً حرف شما متین هست.
گروه کارگردانی این فیلم در ابتدا تصمیم داشتن تمام سکانس های فیلم را ریل برداشت کنند ولی با نمایش همین فیلمی که الان در اختیارتون قرار دادم، و توضیحات مفصلی که در حضور تمامی عوامل دادم، تونستم قانعشون کنم تا هم برداشت ریل بگیرند و هم اجازه بدهند تا من به کارم ادامه بدهم.
در آخر وقتی بعد یک فرجه کوتاه (یک هفته!) کار را برای بازبینی نهایی تماشا کردند، شگفت زده چندین بار همان پلان چند ثانیه ای را تماشا میکردن.

استفاده از جلوه های ویژه دست نویسندگان و بطور کل فیلم سازان را در خلق شخصت ها و صحنه های مهیج بازتر میکند ولی متاسفانه همونطور که اشاره کردید، هنوز درک درستی از این حرفه وجود نداره و از طرفی هم اینطور فکر میکنند که کسی هنوز تجربه کافی برای انجام چنین کاری را ندارد.
امیدوارم با گذشت زمان این مشکل برطرف بشود. در غیره اینصورت کار حرفه ای در زمینه «جلوه های ویژه» معنی ندارد! و علاقمندان باید از راه دیگری معاش خود را تامین کنند..
[HIGHLIGHT=#222222]سلام خدمت شما دوست گرامی...[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#222222]میشود بنده را راهنمایی کنید که چطور وارد این رشته شوم در دانشگاه؟[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#222222]بنده علاقه زیادی به انیمیشن و جلوه های ویژه دارم...[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#222222]از لطفتان سپاسگذارم...[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#222222]Fallboy_ms@yahoo.com[/HIGHLIGHT]
سعید عزیز سلام :
من همکار شما هستم در اصل رشته من معماری است ولی به کار سینما وانیمیشن علاقه عجیبی دارم ولی متاسفانه در کشورمان هیچ همایتی نمی شویم که کار خاصی را انجام دهیم ودر ضمن اگر بامشکلات خاص انیمیشنی ساخته شود باید از هفت خان رستم بگذرد تا تایید شود که فلان آقا خوشش می آید وفلان آقا خوشش نمی آییدکه پخش شود در هر صورت برایت آرزوی موفقیت می کنم
آدرس های مرجع